ma. t/m zo. op afspraak
Boschjesstraat 75 Koog aan de Zaan

Voetreflexologie

Prijs € 45

De behandeling

De voeten weerspiegelen hoe de energie stroomt op dat moment.
Een of meerdere blokkades kunnen optreden denk aan: verkeerde eetgewoonte, voedsel, milieu invloeden, medicijngebruik,emotie, spanning/stress, littekens of ziektes, waardoor de energie niet meer goed stroomt. Hierdoor kunnen klachten onstaan, lichamelijk zowel als psychisch.
Er is dan op een bepaalde plek teveel energie (volte) en op een andere plaats tekort aan energie (leegte). Bij een volte ontstaat er pijn in het lichaam en op de corresponderende zones op de voet.

Door met een juiste dosering druk te geven op deze voetzones kan de energie weer gaan stromen. Bij een leegte van energie is er minder stroming, waardoor afvalstoffen kunnen neerslaan tot urinekristallen, zowel op het lichaam als op de voet Door deze kristallen op de voet te masseren komt meer energie op die plek en worden de urinekristallen opgenomen in het bloed en afgevoerd door de nieren.

Als de energie goed kan stromen, kunnen de lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Een behandeling stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam, waardoor het natuurlijk evenwicht verbetert, dan wel zich herstelt.