ma. t/m zo. op afspraak
Boschjesstraat 75 Koog aan de Zaan

THANN

Met deze productlijn wordt gewerkt in de behandeling

Wat is THANN

THANN is een lijn van natuurlijke huid-, lichaams- en haarverzorgingsproducten. Alle lijnen worden gemaakt op plantaardige basis, geïnspireerd door Aziatische invloeden en ingrediënten. In THANN integreert de kunst van natuurlijke aromatherapie en de wetenschap van de moderne huidverzorging.

Alle THANN producten bevatten zorgvuldig gekozen, dermatologisch geteste en dierproefvrije natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit de hele wereld. Hierdoor kunnen we een enorm breed spectrum aan huid-, lichaams- en haarverzorging aanbieden. THANN gebruikt in vrijwel alle producten een extract van rijstzemelolie, wat van nature rijk is aan vitamine E en andere antioxidanten. De concentratie botanische oliën is hierdoor heel hoog.

Lifestyle and Wellness

THANN is opgezet met het idee Oosterse aromatherapie en luxe Skin and Body Care voor iedereen bereikbaar te maken. Door u op dagelijkse basis met deze luxe collectie rijke producten te omgeven, betreedt u een geheel nieuw niveau van welbevinden. THANN voorziet in hoogwaardige producten en service door design, innovatie, professioneel retail personeel en distributeurs wereldwijd.

THANN-Oryza gaat zoveel mogelijk milieuvriendelijk en duurzaam te werk; THANN-Oryza ondersteunt mensenrechtenorganisaties; is tegen het gebruik van kinderarbeid, en werkt geheel dierproefvrij.

THANN internationaal

THANN onderhoudt nauwe banden met haar distributeurs wereldwijd, en is inmiddels in meer dan 22 landen vertegenwoordigd. Daarnaast heeft THANN ook een keten van spa’s – het internationaal gerespecteerde en diverse prijzen winnende THANN Sanctuary Spa. Condé Nast Traveler Magazine bestempelde de spa in 2006 als een van de 55 beste spa’s ter wereld!

THANN is ook actief in de hospitality industry, en levert de hoogste kwaliteit amenities aan vijf-sterren resorts, lounges, kuuroorden en hotels wereldwijd.

THANN bij de “De Kroon op schoonheid”.
Verwen uzelf met een breed gamma aan behandelingen.
Kies uit de aromatherapie producten, die ontworpen zijn om u naar
een geheel nieuw niveau van zintuiglijke inspiratie en ontspanning te brengen.

Ingrediënten

THANN wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur. Alle producten zijn onbewerkt, zonder kunstmatige kleur-, geur-of onnatuurlijke conserveermiddelen.

Het rijstzemelextract, wat rijk is aan vitamine E en andere antioxidanten, is afkomstig uit de Oryza Sativa, beter bekend als rijst, en is hoofdbestanddeel van alle THANN producten. Daarnaast is THANN revolutionair in het gebruik van Nano Shiso extract, als een belangrijk ingrediënt voor de huidverzorgingsproducten. Nano Shiso extract is afkomstig van een plant uit de muntfamilie (de Perilla frutescens uit familie Lamiaceae). Nano Shiso heeft een bewezen werking in het voeden van de droge en gevoelige huid. Het beschermt tegen vervuiling en heeft een sunscreen van SPF15. Nano Shiso is een long lasting en doeltreffende vochtinbrenger voor de huid.