ma. t/m zo. op afspraak
Boschjesstraat 75 Koog aan de Zaan

Hotstone Massage – La Stone Therapie

Tijd 90 min.
Prijs € 90

De behandeling

LaStone Massage Therapie is een in de Verenigde Staten door Mary Nelson ontwikkelde therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde basaltstenen en koude marmeren stenen.

Ontspanning

Deze stenen worden onder en op het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd met als gevolg een diepe, reinigende en stimulerende behandeling van het lichaam. Juist de combinatie van warme en koude stenen maakt de aanpak zo bijzonder.

Revitaliserend

De behandeling is ontspannend en werkt in op het geheel van lichaam en geest, omdat ook de energiedoorstroming in het lichaam wordt beïnvloed. Vooral de koude stenen hebben hierbij een zeer therapeutische werking. Dit kan onaangenaam klinken, maar denk er eens aan hoe verkwikkend het koude dompelbad is na de sauna. Pas dan is het lichaam in staat te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Dit in tegenstelling tot de “hotstone massage”, die alleen met verwarmde stenen werkt.

Effecten van de La Stone Therapie

De afwisseling van warme en koude stenen is kenmerkend voor de LaStone Massage Therapie. De warme stenen bevorderen de bloedsomloop, verbeteren de stofwisseling, verminderen spierkramp en geven ontspanning. De koude stenen zorgen voor vaatvernauwing, vermindering van pijn, verlichten en opheffen van ontstekingen en het stimuleren van allerlei lichamelijke processen. LaStone Massage Therapie is ook niet te vergelijken met een “gewone” ontspanningsmassage. Hij gaat veel dieper!

Cliënten ervaren zowel tijdens als na de behandeling een volledige ontspanning en een stimulering van lichaam en geest.