ma. t/m zo. op afspraak
Boschjesstraat 75 Koog aan de Zaan

Schoonheid gezicht Acne

Tijd 30 min.
Prijs € 32,50

De behandeling

Acne is een aandoening aan de talgklieren op het lichaam. Veelal uit dit zich als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug en andere delen op het bovenlichaam. Onder invloed van hormonen in de puberteit verandert de huid waardoor de talgklieren groter worden en meer talg produceren.

Het talg word dikker en zijn moeilijker naar buiten af te voeren. Zo ontstaan puistjes. Het uitknijpen van puistjes of krabben verergerd de ontsteking en kan littekens tot gevolg hebben.

De behandeling 30 min.

Het reinigen van de huid staat centraal en bestaat uit een oppervlakte reiniging, dieptereiniging, verweken van de huid, de onzuiverheden worden zorgvuldig verwijderd, de huid wordt gekalmeerd met een masker en de behandeling wordt afgesloten met een geschikte dag of nacht verzorging. De behandeling is speciaal zo kort gemaakt om geen extra overgevoeligheid te veroorzaken. Het is bij Acne meer van belang om kort maar krachtig te werk te gaan en dan wat regelmatiger te herhalen. Vandaar het advies om in kuurverband afspraken te plannen.

Ook juist product gebruikt voor thuis is zeer belangrijk.