ma. t/m zo. op afspraak
Boschjesstraat 75 Koog aan de Zaan

Meer informatie

Bedankt voor het bezoeken van deze website en uw interesse in “De Kroon op schoonheid”

Op vroege leeftijd was ik, zoals mijn moeder dat zo goed kan uitdrukken, altijd al aan het kliederen met water en modder om papjes en prutteltjes uit te vinden. Net als vele andere meisjes experimenteerde ik al vroeg met make-up en huidverzorging. Het was dan ook niet vreemd dat ik tussen 2000 en 2002 de opleiding Mode en Uiterlijke verzorging ging volgen aan het ROC van Amsterdam. Ik heb toen stage gelopen bij het bedrijf The Beauty Specialist. Eigenaresse Marcelle Cremer had dit bedrijf aan huis, net als ik. In de twee jaar dat ik daar stage heb gelopen, heb ik meegemaakt dat haar bedrijf veranderde van een kleine praktijkruimte aan huis naar een groter bedrijfspand.

Na mijn stage periode 2002-2004 ben ik werkzaam geweest bij een drogisterij. Ik heb daarvoor en daarbij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Hierdoor heb ik mijn kennis uit kunnen breiden met betrekking tot vele merken en producten waaronder Estee Lauder, Clinique, Shiseideo, Sisley, Guerlain, Dior, Lancome, Biotherm, Clarins, Lancaster en Solgar.
Hierdoor heb ik heel veel ervaring op gedaan in het commerciële aspect van het vak. De adviserende rol om op de juiste manier producten te gebruiken en lifestyle advies mee te geven aan mijn klanten vind ik nog steeds belangrijk.

Om huidverbetering te creëren wilde ik naast een adviserende rol in de praktijk bezig zijn met het menselijk lichaam. Periode 2004 -2005 ben ik werkzaam geweest voor The Beauticians. Hier kwam ik in aanraking met de Ayurveda. Heb onder andere gewerkt met Lakshmi en Societe Provencale d’Aromatherapie. Mijn interesse in de natuurlijke kant van producten werd hierdoor groter.

Tussen 2006- 2012 heb ik gewerkt voor het bedrijf Dayspa. Dayspa werkte met het internationale merk Aveda. Ik kon hier weer mijn specialisaties oppakken en kreeg hier de kans om aanvullende cursussen en opleidingen te volgen. Op het gebied van communicatie, marketing en commerciële activiteiten heb ik veel geleerd. Mijn kennis en ervaring heb ik mogen over brengen op zowel klanten als collega’s.

Vanaf 2012 tot 2021 ben ik werkzaam geweest voor het bedrijf Skins Institute De L’Europe.

Hier kreeg ik de kans om meer met nichemerken te werken. Als manager en therapeut heb ik daar ontzettend veel mogen leren.

Ik voel mij gezegend met het feit dat niks mij in de weg heeft gestaan om mezelf te ontplooien en te ontwikkelen tot waar ik nu gekomen ben. Al deze tijd is mijn grote droom geweest om zelf een salon te openen. “De Kroon op schoonheid”

Mijn doel als allround schoonheidsspecialiste is om aandacht, rust en kwaliteit te geven aan mijn klanten.

Nathalie-van-der-Kroon

2012 - 2021

Skins Institute
Nieuw Doelenstraat 2-14
1012 CP Amsterdam
www.skinsinstitute.nl

skins-institute

2006 tot 2012

Dayspa Nederland
Laan der Hesperiden 90
1076 DX Amsterdam
www.dayspa.nl

dayspa

2004 - 2005

The Beauticians
Marnixstraat 190
1016 TJ Amsterdam
www.beauticians.nl

beauticians